Airforce kinderkleding

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Airforce kinderkleding: functionele designs en hoogwaardige materialen

Functionele designs en hoogwaardige materialen: dat is waar Airforce kinderkleding bekend om staat. De kleding zit comfortabel tijdens het rennen, spelen en stoeien en is bestand tegen een stootje. Zo blijven de jacks, spijkerbroeken en sweaters mooi, ook als deze vaak gedragen én gewassen worden. Zo mooi zelfs dat u de items makkelijk kunt doorgeven aan een jonger broertje of zusje als uw kind er uit gegroeid is. In de collectie van Airforce vindt u alle must-haves voor uw kind voor het komende seizoen. Stel makkelijk meerdere outfits samen en zorg er voor dat uw kind er comfortabel en hip bij loopt!

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Kinderkleding Airforce voor jongens, meiden en baby’s

De kinderkleding Airforce is geschikt voor jongens en meiden van verschillende leeftijden en met diverse stijlen. Of uw kind nu van stoer of van schattig houdt: bij dit merk slaagt u altijd. Zelfs voor baby’s vindt u in de collectie meerdere eyecatchers zoals rompertjes met een leuke print. Het motto van Airforce? Dat is dat het merk er voor iedereen is. Zo besteedt Airforce veel aandacht aan de pasvorm en kwaliteit van hun kleding. De kinderkleding zit hierdoor even lekker als de kleding voor volwassenen. Sterker nog, het merk gebruikt vaak precies dezelfde ontwerpen.

Airforce kinderkleding kopen bij Kim & Co

Bij Kim & Co kunt u Airforce kinderkleding kopen en uitgebreid passen. Wij beschikken zowel over een webshop als over een gezellige winkel in Eindhoven. Onze winkel is 7 dagen in de week geopend. Naast Airforce vindt u hier diverse andere hippe kledingmerken voor kids zoals CP Company, Les Coyotes de Paris en Mayoral. Bent u benieuwd naar onze collectie? Kom dan langs of neem een kijkje in de webshop. Voor vragen of meer informatie bereikt u het team van Kim & Co via de e-mail, telefoon of onze social media accounts.