Chloe kinderkleding

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

De leukste Chloe kinderkleding

De leukste Chloe kinderkleding vindt u bij Kim & Co. Zowel in onze fysieke winkel in Eindhoven als in onze webshop slaagt u voor een nieuwe outfit voor uw kind. De collectie van Chloe staat bekend om zijn eenvoud, zachte kleuren én optimale draagcomfort. Dit merk snapt namelijk maar al te goed dat kids vrijuit moeten kunnen bewegen en spelen in hun kleding. De kleding is bovendien gemaakt van fijne stoffen en een goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat u plezier van de kleding zal hebben tot uw kind er uit is gegroeid.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Kinderkleding Chloe voor casual en feestelijke dagen

De kinderkleding Chloe is geschikt voor zowel casual dagen als voor feestjes en bijzondere gelegenheid. Match de items uit de collectie eindeloos met elkaar of ontdek de andere hippe merken die we bij Kim & Co verkopen. Goed om te weten: in ons assortiment vindt u tevens een ruim aanbod met kinderschoenen. Zo maakt u de outfit compleet én hoeft u maar één (online) winkel te bezoeken om uw kind volledig in het nieuw te steken. Wel zo handig als u weinig tijd heeft of als uw kind geen fan van winkelen is.

Chloe kinderkleding kopen in onze (online) winkel

Chloe kinderkleding kopen kan snel en eenvoudig in onze online winkel. U kunt de bestelling thuis laten bezorgen of (geheel gratis) ophalen in onze winkel. Als u de kleding van Chloe en de rest van onze collectie graag met eigen ogen komt bekijken, nodigen we u graag uit in onze winkel in Eindhoven. Hier staat ons team klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van een nieuwe outfit voor uw baby, peuter, kleuter of kind. U vindt onze openingstijden en adresgegevens op de website. Graag tot snel.