CP Company kinderkleding

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

CP Company kinderkleding: geïnspireerd op uniformen

Is uw kind dol op stoere sweaters, hoodies en cargo broeken? Dan is CP Company kinderkleding hét merk dat u moet leren kennen. De stijl van CP Company (een Italiaans merk) is namelijk geïnspireerd op uniformen. Dit ziet u terug in de kleuren en het design van de unieke kinderkleding. Met deze outfit voelt uw kind zich even zelfverzekerd als zijn grote voorbeelden. De kleding van CP Company is perfect om te dragen als er een outdoor activiteit op de planning staat, maar kan ook gecombineerd worden met een andere casual outfit.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Kinderkleding CP Company voor stoere jongens en meiden

De kinderkleding CP Company onderscheidt zich met zijn coole en opvallende look. Dat is weer eens wat anders dan de saaie en soms wat tuttige kinderkleding waar veel ouders een jeugdtrauma aan hebben opgelopen! De kleding past goed bij stoere jongetjes, maar kan natuurlijk ook door meiden gedragen worden. U vindt in de collectie allerlei must-haves, waaronder de comfortabele hoodies en jackets. Meer heeft uw kind niet nodig om de show te stelen tijdens een dagje uit of op het schoolplein! Uiteraard is de kleding niet alleen hip, maar ook gemaakt om comfortabel mee te kunnen bewegen.

CP Company kinderkleding kopen bij Kim & Co

Bij Kim & Co bent u aan het juiste adres op CP Company kinderkleding te kopen. U bent welkom in onze winkel in Eindhoven. De winkel is 7 dagen in de winkel geopend en staat onder leiding van een enthousiast team. Wij adviseren u graag over de maat en de mogelijke matches die u maakt met een item. Shopt u liever online? Dat kan in onze webshop. Wij bezorgen snel zodat uw kind binnen no time zijn nieuwe outfit kan rocken. Naast CP Company vindt u in ons assortiment nog diverse andere exclusieve merken met kinderkleding zoals Airforce, Mayoral en Les Coyotes de Paris. Ontdek ons aanbod op uw gemak of neem contact met ons op als u een vraag heeft.