Kenzo kinderkleding

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Kenzo kinderkleding: opvallende printjes en kleuren

Kenzo is een stoer Japans merk die we allemaal wel kennen door de opvallende printjes. Zo komt de tijger, maar ook andere Japanse invloeden, veel terug in de kleding. Ook de Kenzo kinderkleding onderscheidt zich door de hippe printjes en mooie kleuren. De collectie van Kenzo Kids is dan ook absoluut de moeite waard om te ontdekken als uw kind een echte paradijsvogel is. Match de stoere items met een basic jeans of maak de hippe outfit compleet als uw kind graag de show steelt. Alle opties zijn mogelijk met de veelzijdige en unieke collectie van Kenzo Kids!

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Grote collectie met kinderkleding Kenzo

Bij Kim & Co vindt u een grote collectie met kinderkleding Kenzo. Wij zijn dol op stoere merken die bekend staan om hun unieke eigenschappen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderkleding lekker zit, van goede kwaliteit is en bestand is tegen een vlekje (of twee). Kenzo voldoet aan al onze wensen én meer. Onze tip? Ontdek de collectie op uw gemak door een kijkje te nemen in onze webshop of kom langs in onze winkel. Hier kan uw kind de Kenzo kinderkleding eventueel direct aanpassen en geven we graag een persoonlijk advies.

Kenzo kinderkleding kopen bij Kim & Co

Wilt u Kenzo kinderkleding kopen bij Kim & Co. Plan dan een bezoek aan onze winkel in Eindhoven. Onze openingstijden en adres vindt u online. Een andere optie is om de outfit online te scoren in onze webshop. Wij bezorgen super snel en helemaal gratis als u voor €99.99 of meer bestelt. Eventueel kunt u de bestelling ook gratis ophalen in onze winkel. Alle voorwaarden voor het bestellen, betalen en retourneren vindt u op de website of door contact met ons op te nemen. We horen graag van u als u een vraag heeft!