Kinderkleding omgeving Helmond

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Kim & Co: de leukste kinderkleding Helmond en omgeving

Is uw zoon of dochter toe aan een nieuwe outfit? Ontdek dan de de leukste collectie met kinderkleding Helmond en omgeving bij Kim & Co in Eindhoven. In onze kinderkledingwinkel vindt u kleding en schoenen voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen én pubers (tot en met maat 176). Wij werken met verschillende bekende merken en selecteren elk seizoen met veel passie en plezier de nieuwste items voor u. Wij kiezen uiteraard niet alleen de hipste kledingstukken, maar ook collecties van een hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw kind comfortabel kan spelen én lang geniet van zijn nieuwe outfit.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Fysieke en online kinderkleding winkel Helmond

Kim & Co is een fysieke én online kinderkleding winkel Helmond en omgeving. Onze fysieke winkel in Eindhoven is 7 dagen in de winkel geopend. Ons enthousiaste team helpt graag bij het samenstellen van een leuke look en het vinden van de juiste maat. In de online winkel kunt u 24/7 op uw gemak shoppen. Wel zo handig als u liever vanuit uw luie stoel winkelt of als u thuis in alle rust de kleding en schoenen wilt passen met uw kind. Wij verzenden uw bestelling binnen 2 werkdagen. U hoeft dus nooit lang op uw pakket te wachten!

Meer informatie over leuke kinderkleding kopen Helmond

Op onze website vindt u meer informatie over leuke kinderkleding kopen Helmond bij Kim & Co. Bekijk met welke merken wij werken en ontdek alvast een deel van onze collectie! Ook vindt u online praktische informatie, bijvoorbeeld over het verzenden en betalen in onze webshop, ons adres en onze openingstijden. Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt het team van Kim & Co via de telefoon, e-mail of social media. Graag tot snel!