Kinderkleding omgeving Valkenswaard

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Leukste schoenen en kinderkleding Valkenswaard

Voor de leukste schoenen en kinderkleding Valkenswaard komt u langs bij Kim & Co. Wij zijn al ruim 20 jaar een begrip in Eindhoven en omstreken. Naast dat wij bekend staan om onze uitgebreide collectie met mode voor de kids, bieden wij een goede service. Zo staat ons team klaar voor een gezellig babbeltje én persoonlijk advies. U bent bij ons aan het juiste adres voor schoenen en kleding voor kinderen van 0 tot en met (ongeveer 12 jaar). Wij verkopen mode van verschillende hippe merken zoals Kenzo, Nik en Nik, Stone Island, Chloe en Parajumpers. Wedden dat zowel u als de kids hier blij van worden?

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Altijd welkom in onze kinderkleding winkel Valkenswaard

In onze kinderkleding winkel Valkenswaard kunt u 7 dagen per week terecht. Kom gezellig langs om de collectie op uw gemak te bekijken en te passen met de kids. Shopt u liever online? Dan kunt u 24/7 terecht in onze webshop. Dit is wel zo handig als de kinderen hun nieuwe outfit liever thuis passen of als u weinig tijd heeft om af te reizen naar onze winkel. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop als u een goede indruk wilt krijgen van de items en merken die wij verkopen.

Meer weten over kinderkleding kopen Valkenswaard?

Wilt u meer weten over kinderkleding kopen Valkenswaard? Kijk dan rustig rond op onze website. Hier leest u meer over ons en de merken die wij verkopen. Daarnaast vindt u online alle belangrijke informatie over het bestellen, betalen en retourneren in onze webshop. Heeft u een vraag of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via de e-mail, telefoon of social media. Tot slot vindt u online het adres en de openingstijden van onze winkel. We hopen u gauw te mogen begroeten bij Kim & Co!