Kinderkleding omgeving Veldhoven

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Al meer dan 20 jaar de leukste kinderkleding Veldhoven

Al meer dan 20 jaar is Kim & Co de leukste winkel voor kinderkleding Veldhoven en omgeving. Bij ons bent u van harte welkom voor schoenen en kleding voor baby’s, peuters, kleuters en stoere jongens en meiden (tot ongeveer 12 jaar). In onze uitgebreide collectie vindt u diverse hippe merken waar uw hart én die van de kids sneller van gaat kloppen. Kom langs in onze gezellige winkel in Eindhoven. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u graag bij het vinden van een nieuwe outfit. Ons enthousiaste team geeft graag advies over de leukste setjes en de maten.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Ontdek onze online kinderkleding winkel Veldhoven

Bent u niet in staat om naar onze winkel in Eindhoven te komen? Of shopt u liever vanuit uw luie stoel? Maak dan kennis met onze online kinderkleding winkel Veldhoven. In onze webshop vindt u onze gehele collectie met kinderkleding en schoenen. Ontdek het assortiment op uw gemak of zoek direct op productgroep. Zo vindt u binnen no time een nieuwe sweater voor uw zoon, een leuk jurkje voor uw dochter en een schattig setje voor de baby. Naast jongens en meidenkleding, verkopen wij ook unisex kleding voor grote én kleine kids.

Vraag over kinderkleding kopen Veldhoven?

Heeft u een vraag over kinderkleding kopen Veldhoven bij Kim & Co? Neem dan direct contact met ons op via de telefoon, e-mail of social media. Ook online vindt u veel praktische informatie over ons, zoals ons adres en onze openingstijden. Als u online bij Kim & Co wilt shoppen, kunt u tevens al onze informatie over het bestellen, betalen en retourneren in de webshop checken. Zo bezorgen wij zo snel mogelijk en bieden wij diverse betalingsmogelijkheden. We hopen u gauw te mogen begroeten in onze winkel in Eindhoven of in onze webshop!