Les Coyotes de Paris kinderkleding

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Les Coyotes de Paris kinderkleding: hart voor mode én de planeet

Les Coyotes de Paris kinderkleding is geschikt voor alle kinderen en hun ouders die een hart hebben voor mode én de planeet. De environment-friendly kleding is namelijk zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Op deze manier kunt u met een gerust hart een nieuwe outfit voor uw kind kopen. In de collectie vindt u klassieke items die makkelijk te matchen zijn tot diverse looks. Zo heeft uw kind met een aantal basics van Les Coyotes de Paris altijd een geschikte outfit voor verschillende gelegenheden klaar liggen.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Maak kennis met de kinderkleding Les Coyotes de Paris

Hoewel de naam anders doet vermoeden, komt de kinderkleding Les Coyotes de Paris gewoon van Nederlandse bodem. Dat is natuurlijk wel zo duurzaam en praktisch! Het merk richt zich met haar tijdloze collectie voornamelijk op meiden vanaf 10 jaar. In de collectie vindt u jurkjes, jassen, broeken, vesten en nog veel meer. Doordat de items kwalitatief goed en klassiek zijn, kunnen ze als uw dochter er is uitgegroeid makkelijk worden doorgegeven aan de jongere generatie. Nog een reden waarom Les Coyotes de Paris een bijzonder én duurzaam merk is!

Les Coyotes de Paris kinderkleding kopen bij Kim & Co

Wilt u Les Coyotes de Paris kinderkleding kopen? Bij Kim & Co kan dit zowel online als in onze winkel in Eindhoven. Ons team adviseert u graag en kan helpen met het samenstellen van de leukste outfits. Naast Les Coyotes de Paris, verkopen wij diverse andere unieke kinderkledingmerken zoals Airforce, CP Company en Mayoral. Heeft u een vraag of wilt u een persoonlijk advies? Loop dan binnen in onze winkel of neem contact op met het team van Kim & Co via de telefoon, e-mail of social media. Wij helpen u graag!