Stone Island jongens jas

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Met een Stone Island jongens jas komt uw zoon het seizoen door

Met een Stone Island jongens jas komt uw zoon het seizoen wel door! Naast dat alle jassen van dit merk even hip én stoer zijn, zitten ze namelijk overheerlijk. Wel zo belangrijk, kids moeten immers wel lekker kunnen ravotten en spelen in hun jas. Ook staat de kleding van Stone Island bekend om zijn goede kwaliteit. Koop de jas dus een tikje te groot zodat uw zoon er lang plezier van heeft of reserveer de Stone Island jas alvast voor een jonger broertje of neefje. Zo bent u slim en duurzaam bezig!

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Combineer de Stone Island jas jongens met de collectie

De Stone Island jas jongens kan prima gecombineerd worden met de rest van de collectie van Stone Island. Zo vindt u in de collectie tevens jeans, sweaters en T-shirts. Waar u Stone Island koopt? Dat is bij Kim & Co. Kim & Co is de leukste kinderkledingwinkel van Eindhoven en omgeving. Zowel in onze gezellige winkel als in onze praktische webwinkel scoort u een jongensjas én vele andere items. Zo verkopen wij tevens kinderschoenen en kinderkleding van diverse andere hippe merken. Bij ons slaagt u gegarandeerd voor een stoere en comfortabele outfit voor uw kind.

Direct een Stone Island jas junior kopen?

Wilt u direct een Stone Island jas junior kopen? Kom dan langs in onze winkel. Wij zijn elke dag van de week geopend. Ons enthousiaste team geeft graag een persoonlijk advies en helpt u tijdens het shoppen. Daarnaast kan uw kind de jas op zijn gemak passen in onze winkel. Mocht Eindhoven voor u niet naast de deur liggen, dan koopt u de jongensjas gewoon in onze webshop. Wij bezorgen super snel en bieden een goede service. Bekijk alle voorwaarden op onze website of neem direct contact met ons op als u een vraag heeft.