Stone Island kinderjas

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Op zoek naar een Stone Island kinderjas?

Bent u op zoek naar een Stone Island kinderjas? Neem dan een kijkje in het assortiment van Kim & Co. Wij zijn de leukste kinderkledingwinkel uit Eindhoven en omgeving. Daarnaast hebben wij een handige webshop waar u de collectie van Stone Island (en diverse andere merken) direct online shopt. Wel zo handig als u de kinderjas graag wilt scoren zonder uw huis te verlaten! Naast kinderjassen van Stone Island, vindt u in onze collectie uiteraard ook allerlei andere items om de outfit van uw kind compleet mee te maken.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Stone Island kinderjassen: populair om meerdere redenen

De Stone Island kinderjassen zijn populair om meerdere redenen. Zo zijn de jassen mooi, hip en uniek. Dankzij de leuke printjes loopt uw kind er stoer bij. De jassen zijn bovendien super makkelijk te matchen met zowel jeans en sweaters van Stone Island als outfits en schoenen van andere merken. Tot slot zijn alle kinderjassen op een innovatieve manier gemaakt. De jassen blinken hierdoor uit in comfort en kwaliteit. Zo kan uw kind naar hartenlust spelen in zijn nieuwe jas en gaat de jas super lang mee. Ideaal als u een jas zoekt voor meerdere seizoenen of een jas graag doorgeeft aan een jongere generatie.

Stone Island kinderjas kopen bij Kim & Co

Een Stone Island kinderjas kopen kan op twee manieren bij Kim & Co. Zo nodigen we u graag uit in onze winkel in Eindhoven. Wij zijn elke dag geopend en beschikken over een gezellig team dat u graag helpt bij uw aankoop. Daarnaast kunt u de kinderjassen shoppen in onze webwinkel. U kunt de jas vervolgens bij u thuis laten bezorgen of helemaal gratis op komen halen in onze winkel. Voor meer informatie leest u verder op onze website of neemt u direct contact met ons op. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of social media. Graag tot ziens bij Kim & Co.