Stone Island kindertrui

Kim & Co Kinderkleding is een begrip in Eindhoven. U kunt hier terecht voor kinderkleding en schoenen van de mooiste merken.

Stone Island kindertrui: hip, functioneel en makkelijk te combineren

Met een Stone Island kindertrui maakt uw zoon een geweldige indruk op school, tijdens een familiebezoekje of een dagje uit. Naast dat de complete collectie van Stone Island er hip uitziet, zijn alle items makkelijk te combineren én functioneel. Kinderkleding moet namelijk wel lekker zitten. De kindertrui van dit Italiaanse merk is dan ook een echte musthave in de garderobe van uw zoon. In de winter houdt de trui uw kind warm, in de zomer kan de trui worden gedragen in plaats van een jas. Wij weten zeker dat jullie plezier hebben van de trui totdat uw kind er is uitgegroeid!

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar.
Adres
Hooghuisstraat 2, 5611 GT Eindhoven

Routebeschrijving 

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00
Contactgegevens

040-2446965

Kindertrui Stone Island en meer onmisbare items

Naast de kindertrui Stone Island, vindt u in de collectie van het merk nog veel meer onmisbare items. Denk hierbij aan fijne jeans, basic T-shirts en mooie jassen. Bij Kim & Co kunt u de collectie van Stone Island op uw gemak komen bekijken. Breng een bezoek aan onze gezellige winkel in Eindhoven of ontdek de collectie vanuit uw luie stoel in onze webshop. Goed om te weten: wij verkopen naast Stone Island nog veel meer hippe merken met kinderkleding en kinderschoenen. Bij ons vindt u een volledige outfit voor uw zoon of dochter van 0 tot en met 12 jaar.

Stone Island kindertrui kopen bij Kim & Co

Een Stone Island kindertrui kopen doet u bij Kim & Co. Onze winkel bevindt zich in Eindhoven en is elke dag geopend. Ons team staat hier klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast kan uw kind hier de nieuwe outfit in alle rust passen. Mocht u niet in staat zijn naar onze winkel af te reizen, dan shopt u lekker comfortabel vanuit huis. Onze webshop is goed gevuld met de collectie van Stone Island en andere mooie merken. Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling of ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail, telefoon of social media.